UV-C осветител за дезинфекция на въздух STERILON FLOW 72W DUAL

Начало Осветление UVC Осветителни тела UV-C осветител за дезинфекция на въздух STERILON FLOW 72W DUAL
Артикулен номер LL.246456
Мерна единица бр.
Производител LENA Lighting
Модел UV-C STERILON FLOW
В очакване на наличност
SKU
LL.246456
541,90  541,90 

Преносими UV-C осветителни тела за дезинфекция на въздушния поток, неутрализиращи 99,9% вируси, бактерии, гъби, дължина на UV-C вълната 253.7nm, живот на светлоизточника 9000h. Препоръчва се подмяна при достигане на 70% от жизнения цикъл на лампата.

Със семпъл и елегантен дизайн, вписващ се във всяка обстановка. Лампи с мощност 72W, осигуряват ефективна дезинфекция на въздушен поток 160m3/h.

Допълнителни екстри: филтър за прах, отделение за HEPA филтър, възможност за включване директно към ел. мрежата (вкл. е захранващ кабел с щепсел с дължина 3m) без допълнителни инсталационни разходи, стойка за монтаж на стена, възможност за инсталиране на SMART реле за управление на осветителя през приложение.

Подходящ за използване в помещения с постоянен човекопоток - здравни и учебни заведения, детски градини, магазини, козметични салони, спортни зали, ресторанти, офиси и държавни администрации.

Благодарение на принудителната циркулация, въздухът преминава през вътрешността на лампата, където се излага на UV-C лъчение, дезинфекцира се и след това се изтласква в помещението. UV-C светлината не излиза от лампата, което я прави подходяща за помещения, където е необходимо безопасно и ефективно дезинфекциране на въздуха в присъствието на хора.

Тази лампа дава възможност за режим - дезинфекция на повърхности, чрез сваляне на защитния капак - при това приложение, лампата не е безопасна за хора и животни.

Характеристики
Производител LENA Lighting
Модел UV-C STERILON FLOW
IP защита IP20
Цвят Бял
Дължина кабел 3m
Дължина на вълната 253,7nm
Живот 9000h
Размери 160x724x160mm
Макс. обем покритие 75m3
Въздушен поток 160m3/h
Макс. площ покритие 7m2