Рамка 4М Square Bronze (BZ)

Артикулен номер LNA4804BZ
Мерна единица бр.
Производител bticino
Модел Livinglight
В наличност
SKU
LNA4804BZ
50,00  50,00 
EAN
8005543424421
Рамка 4М Square Bronze (BZ) Livinglight
Характеристики
Производител bticino
Модел Livinglight
Цвят Дизайнерски
Модули бр. 4M
Модули Декоративни Square