ЗАЩИТЕТЕ ВСИЧКО, КОЕТО ИМА ЗНАЧЕНИЕ!

Интелигентно откриване на движение с Dahua SMD+

Текра Ви представя съвременните решения и технологии на Dahua за видеонаблюдение, оптимизиращи разходите при проверка на аларми на база детекция на движение.

Smart Motion Detection Plus (SMD+) са продукти с видеоаналитични функции:

AI Анализ

AI камера и AI NVR с филтър за листа, светлина, домашни любимци с Deep-Learning алгоритъм и класифициране на хора / превозни средства и задействане на аларма в реално време.

Бързо търсене на цели

С възможност за избор на човек или превозно средство като цел за задействане на алармата, подобрявайки ефективността при преглед.

Лесна конфигурация

Активиране на SMD Plus с едно движение, поддържа APP и Web за аларма в реално време и възпроизвеждане на видеозапис.

 

В рамките на промоционалното представяне на продуктите SMD+, Текра избра камерите на Dahua с FullColor + LED функции, които могат да се ползват както за наблюдение, така и за фоново осветление на охранявания периметър. Предложението ни включва 8-канален NVR със SMD+ функции и допълнителни продукти за окомплектоване на системно решение.

Вижте ПРОМО брошурата ни ТУК.

Smart Motion Detection Plus (SMD+) е решение, покриващо нуждите за видеоанализ в охранителните фирми с видео мониторинг центрове. То елиминира фалшиви аларми, предизвикани от светкавици, фарове на автомобили, люлеещи се клони и преминаващи животни.

Продуктите със SMD+ функции са изключително подходящи за охранителните дейности в производства, офиси, цехове, заведения, които искат бързо и лесно да проверяват кой и кога е бил на наблюдаваното място.
За собствениците на вили и имоти е гарантирано, че със SMD+ получават PUSH известие на телефона си само при основателна причина и реално събитие.

 

Срок на промоцията - до 9.04.2021 г.

Намалените цени са крайноклиентски. Важат за срока на промоцията.

За Вашите специални цени и повече информация, потърсете своя търговец в ТЕКРА.

+ Всички Новини