Зарядните станции на ABB: задължителен елемент от всеки дом или офис в града на бъдещето

Стартираме новата година „на 4 гуми“ – бързо, яростно и… екологосъобразно. Изцяло под знака на зелената енергия, днес обръщаме внимание на новите тенденции на пазара, устойчивата транспортна мрежа и какво ни вещае градът на бъдещето, а именно – електромобилността.

Поради необходимостта от силно ограничаване на емисиите вредни газове от превозните средства и редуциране на разходите за транспорт, сме свидетели на следната тенденция - пазарният дял на дизелови и бензинови автомобили постепенно намалява. Във времето те ще бъдат заместени с модерни хибриди и екологосъобразни съвременни електромобили.

Прогнозите сочат, че до 2030 г. делът на електрическите превозни средства ще достигне 1/3 от общия брой на автомобилите на глобално ниво. Тогава интегрирането на инфраструктура на зарядни станции в публичните, общинските или бизнес сградите и паркозоните ще е задължително, но ще бъде крайно необходимо и наложително и в частните домове.

Важна роля за реализацията на електромобилната революция играят световно утвърдени пазарни лидери като ABB, разработили пълен набор от продукти и цялостни решения за устойчив градски транспорт. Сред тях са станции за зареждане на електрически автомобили за дома и за офиса,  защитни и контролни устройства, подходящи опорни основи за всяка повърхност, както и различни аксесоари за отдалечено наблюдение и конфигуриране на интелигентна станция.

В качеството си на оторизиран дистрибутор на изделията на ABB, Текра предлага висококачествените, надеждни и високоефективни зарядни станции ABB EVLunic AC. Те намират широко приложение както в жилищния, така и в търговския сектор, в хотели, спа центрове, почивни станции, къщи за гости, бизнес паркинги и др.

С помощта на ABB EVLunic AC имате възможност да заредите своя електромобил лесно и удобно, докато междувременно правите нещо друго. Наред с това, зарядната станция може да допълва местата за включване на хибридни превозни средства за зареждане.

Зарядната точка EVLunic AC има компактен и ергономичен дизайн и се отличава с бърз и лесен монтаж. Тя е подходяща за всеки дом, офис или паркозона. Станцията е налична в 4 нива на спецификация поради своя надежден корпус за вътрешна и външна употреба, изработен по висок стандарт, който изцяло отговаря на индустриалния OCPP. Решението е с вградена дефектнотокова защита, която спестява нуждата от допълнителни устройства, а високото му качество и ефективност на работа, гарантират спокойствие за шофьора, когато остави колата си за зареждане.

Основни функции:

  • Зарядни мощности: 4.6 KW – 22.17 KW;
  • Електронно отделение в защитен корпус;
  • Различни възможности за инсталация.

Основни предимства:

  • Бърза и лесна инсталация, която спестява време;
  • Компактен и ергономичен дизайн;
  • Високо качество, надеждност и сигурност;
  • Вградена дефектнотокова защита, която спестява нуждата от допълнителни устройства.

Свързани продукти

Свързани публикации

xs
sm
md
lg
xl
xxl