White week започна в Текра с 45% отстъпка за IP оборудване Dahua

В периода 21-25 ноември 2022 година може да закупите IP оборудване Dahua с 45% отстъпка! Не пропускайте тази уникална възможност и направете поръчката си още сега!

ПРАВИЛА и ОБЩИ УСЛОВИЯ НА КАМПАНИЯТА

1. Организатор на Кампанията
Организатор на Кампанията е Текра ЕООД (Организатор или Текра), ЕИК 030432222, със седалище и адрес на управление гр. София, бул. Проф. Цветан Лазаров 35.

2. Срок и териториален обхват на Кампанията
Кампанията се провежда в периода от 21.11.2022 г. до 25.11.2022 г. включително или до изчерпване на наличните количества. Кампанията се организира и провежда на български език само за територията на Република България.

3. Механизъм на Кампанията
Всеки клиент закупил IP оборудване с марка Dahua (камери, записващи устройства, мрежови устройства) получава 45% отстъпка върху стойността на стоката по ценова листа.

В кампанията нямат право да участват лица, които работят по трудово правоотношение в Дружеството на Организатора или в дъщерните му фирми, така, както и членове на техните семейства.

Кампанията не може да се комбинира с други търговки отстъпки или с други промоционални кампании на тази марка.

Кампанията не важи:

  • За доставки по проекти или специализирани решения с допълнително договорени отстъпки
  • За монитори, твърди HDD, кабели, други марки
  • За продукти, закупени от други дистрибутори на Дахуа Технолъджи

4. Други разпоредби
Организаторът ще предприеме всички мерки за провеждането на Кампанията в нормални условия съгласно тези Правила и условия, но не поема отговорност за евентуални недоволства и обжалвания от страна на участниците, които не се отнасят до нарушения на действащото законодателство.

В случай, че настъпят форсмажорни обстоятелства или бъдат установени злоупотреби и/или нарушаване на тези Правила и Условия, Организаторът има право да прекрати Кампанията по всяко време. В тези случаи прекратяването на Кампанията се оповестява на официалната интернет страница на Кампанията, като на участниците не се дължи компенсация.

Изтегли брошура

Изтегли общи условия

Свързани продукти

Свързани публикации

xs
sm
md
lg
xl
xxl