Видеонаблюдение RaySharp

Все повече хора днес обръщат сериозно внимание на сигурността и безопасността на семейството, собствеността и работното си място. Мисията на RaySharp е да предостави на потребителите тази безопасност с продукти за видеонаблюдение, които са лесни за инсталиране, настройване и същественно имат високо качество на конкурентна цена. Текра е оторизиран вносител на RaySharp за България.

Продукти, на които може да се доверите

Цялата производствена система е сертифицирана по ISO, а в нея са ангажирани 1400 квалифицирани и обучени служители, за да се гарантира износът на повече от 100 000 DVR/NVR и 400 000 камери месечно по целия свят. Всички продукти RaySharp, са CE, FCC сертифицирани и съответстват на RoHS стандарта.

Виртуална разходка в централата на Raysharp

Компания с поглед в бъдещето

В изследователската и развойна дейност на RaySharp са ангажирани повече от 250 висококвалифицирани инженери, които ежедневно работят за създаването и подобряването на дизайна на продуктите, така и за оптимизацията в работата на софтуера. Иновациите са главна конкурентна сила и приоритет на компанията, а като гаранция за тях е и политиката на RaySharp да отделя минимум 10% от годишните си приходи, за да бъдат продуктите в крак с технологичните иновации.

Разгледайте продуктите за видеонаблюдение RaySharp

Свързани продукти

Свързани публикации

xs
sm
md
lg
xl
xxl