Текра ще участва на Residential Forum 2022

Residential Forum 2022, организиран от Градът Медиа Груп, е водещият специализиран форум с фокус върху жилищния сегмент и тенденциите при развитието и реализацията на модерни жилищни проекти.

Събитието предоставя професионална публична платформа на водещите инвеститори, архитекти, строители, консултанти, проект мениджъри и други експерти ангажирани с реализацията на най-значимите и предизвикателни актуални жилищни сгради и комплекси с цел да споделят последните тенденции в сектора.

Какво се търси от модерните обитатели и какво планират и предлагат водещите development компании, кои са актуалните проекти в процес на развитие и как променят градската среда, защо еволюират изискванията към средата на живот и как това променя жилищната архитектура и дизайн, както и кои сградни решения и технологии създават дългосрочна стойност – това ще бъдат основните акценти на Residential Forum 2022.

Текра ще се включи със собствен щанд, където ще покаже предимно продукти  и системи, изграждащи един "Умнен дом". Ще можете да видите как се контролират  осветлението, температурата, щорите и електроуредите, включени в умните контакти през мобилен телефон, таблет или с гласова команда.

Освен решенията за "Умен дом" на щанда на Текра ще откриете най-новите ключове и контакти на лидерите на пазара Legrand  и  Schneider.

Очакваме Ви на щанд №4!

Свързани продукти

Свързани публикации

xs
sm
md
lg
xl
xxl