TEKRA и ММС отбелязаха 5 години партньорство

На 29-ти октомври в София се състоя официалното представяне на LINK+ в България. LINK+ е ценово ефективно решение от MMC (Multimedia Connect) за медни мрежи, състоящо се от конектори, куплунг и корди, със системна гаранция 15 г. От края на месец август, т.г., ТЕКРА – ексклузивен партньор на MMC за България, го предлага на българския пазар.

Събитието се фокусира върху представянето на най-новите продукти на MMC и обновяването на Инсталаторските договори от 2017-та.

Гостите получиха нови сертификати и се насладиха на автентична гурме вечеря послучай 5-годишното партньорство на MMC и ТЕКРА.

В Ресторант Стария чинар, ТЕКРА и MMC посрещнаха над 30 представители на сертифицираните инсталатори в България, които се запознаха с пазарните дялове на топ играчите във Франция за последните 5 години, където MMC държи лидерското място.

Специалният гост Лилия Сабитова - MMC Sales Manager for Europe, представи решенията на компанията, които са съсредоточени върху естетиката и удобството за потребителя и с фокус към най-високите технически характеристики, гарантиращи качеството на всеки отделен продукт.

MMC е пионер в създаването на конектори, свързвани без инструмент. Тази технологична иновация позволява рязане на кабелите без инструменти, което от своя страна води до по-голямо улеснение за инсталаторите и съответно до по-високата им производителност.

За ММС

Повече от 20 години ММС внедрява новаторски и лесни инсталационни решения за структурни кабелни системи. Компанията развива портфолиото си в широк диапазон с пълна гама продукти за мрежови решения в структурното окабеляване. От 1993 г. усъвършенства комуникационни решения за конвергенция чрез Интернет протокол.

През 2007 ММС става част от ТКН Group – холандска промишлена групировка с над 72 дъщерни дружества за производство и дистрибуция по целия свят. Холдингът е листван на Амстердамската стокова борса, има над 5030 служители и годишен оборот от над милиард и триста и петдесет милиона евро.

Качество и новаторство са двата основни критерия, по които ММС предоставя индивидуални решения за „умни” сградни комплекси, дейта-центрове и индустриални вериги.

ММС е фокусирана върху разработването на иновативни продукти, които носят висока стойност както на инсталаторите им, така и за крайните им потребители:

  • Системи от медни проводници Cat. 5E, 6, 6А и 7 – кабели, пач-корди и конектори;
  • Системи от оптични кабели – многомодови и едномодови оптични влакна, конектори, пач-корди, пач-панели и предварително терминирани връзки;
  • Стелажни системи – шкафове, шкафове за монтаж на стена и аксесоари за тях;

Френският лидер на продукти за структурно окабеляване Multimedia Connect стъпват за първи път на българския пазар през 2014 г. в сътрудничество с ТЕКРА ЕООД (предишно име Телетек ЕООД) – притежател на изключителните права за представителство в България.

Кооперирането на двете компании има за цел да предложи алтернативни и конкурентноспособни медни кабелни и оптични решения, предназначени за изграждане на комуникационни мрежи, телефонни системи и IP конвергенция.

25-годишна системна гаранция

25-годишната гаранция на системата, изградена с продукти на Multimedia Connect,  отразява значението, което компанията отдава на качеството на продуктите си, както и на ангажираността си директно към крайния потребител. 25-годишната гаранция на системата се предлага от подбрани и обучени сертифицирани инсталатори. Тази гаранция е следствие на строги процедури за качество, които се прилагат от проектирането до производството и инсталирането на продуктите.

Всички продукти на MMC са СЕРТИФИЦИРАНИ от независими лаборатории (Delta, ETL и 3Т) и притежава пълен набор от сертификати, обхващащи компоненти, постоянни връзки и канали.

От създаването си, Multimedia Connect работят в тясно сътрудничество с Delta Electronics – независима лаборатория, базирана в Дания, която е международен еталон в индустрията за независимо сертифициране. Продуктите, системите и производствените процеси в MMC се тестват и сертифицират в Delta от 1999 г. насам.

Общият брой на сертифицираните инсталатори в България е над 40. Оторизирането им за работа със системите на MMC става след преминаване на сертификационен курс, който ТЕКРА ЕООД провежда. Сертификатите се издават директно от MMC след успешно преминат тест.

Референтни проекти

Решенията на MMC са избрани от големи фирми в различни отрасли. Лидерската позиция на Multimedia Connect във Франция обяснява големия брой проекти на компанията във всеки отрасъл: търговски сгради; транспорт; образование; здравеопазване; производство; правителство и администрация.

Сравнително нови на международения пазар, MMC вече имат спечелени значими проекти в различни страни. Фабриката на Reault, новият терминал на летище Charles de Gaulle – Париж, седалището на Air France, дизайнерският павилион на CHANEL, Peugeot, LOUIS VUITTON, Total, Credit Agricole, BNP Paribas, Arcelor Mittal, Guandong NPP, Belgacom, Sky Tower Office – Вроцлав, Полша; Brussels Airport; University Teknologi Mara – Тапа, Малайзия; Pakubuwono house apartments – Индонезия, са само част от обектите, използвали решенията на Multimedia Connect.

 

ТЕКРА (старо име ТелеТек) е търговска компания с водещи позиции в дистрибуцията на електроматериали и електрооборудване, системи за сигурност и информационни системи за сградни инсталации. Компанията има изграден собствен бизнес модел за устойчиви B2B отношения и поддържа висок стандарт на работа, предлагайки качествени продукти на доказани производители.

Свързани продукти

Свързани публикации

xs
sm
md
lg
xl
xxl