Schneider Electric – най-новото допълнение в богатото продуктово портфолио на Текра

Ние от Текра с радост бихме искали да обявим, че стартираме партньорство с един от глобалните лидери в разработката на ефективни и устойчиви дигитални решения за електроразпределение, сградна автоматизация и контрол Schneider Electric. Комбинирайки иновативни енергийни технологии, автоматизация в реално време и надежден софтуер, компанията предоставя ненадминати първокласни решения за жилищни и обществени сгради, търговски бизнес центрове, инфраструктурни обекти и промишлеността.

Целта на тази важна стъпка е да Ви предложим всички най-големи брандове за сградно електрооборудване в страната и е част от стратегията ни за развитие като търговец на едро. С новот партньорство обогатяваме продуктовата си концепция в сградните електро инсталации и оборудване, предназначени за професионални клиенти.

Стартираме с всички продукти, необходими за инсталации в дома и офиса:

>> Ключове и контакти, серии: Asfora, Unica Basic, Sedar Plus

>> Модулна апаратура: Easy9 и Acti9

>> Модулни разпределителни табла: Easy9

Ключове и контакти с минималистичен дизайн Asfora

Гамата Asfora предоставя елегантен и изчистен дизайн. Продуктите от серията отговарят на всички стандарти за качество и безопасност. Механизмите са изработени от надежден и висококачествен материал, който е приятен на допир и запазва цвета си непроменен във времето. Благодарение на палчетата за освобождаване и захващане на кабелите, монтажът е бърз и лесен.

Модулна серия за всякакви приложения Unica

Unica е най-гъвкавата и всеобхватна гама инсталационни изделия на Schneider Electric. С възможност за свързване към различни видове инсталации, тя включва набор от над 150 електрически и електронни функции за управление на осветлението и захранването, контакти, системи за глас, видео и данни, сигнализация, сигурност и защита, удобство и икономия на енергия.

Влагозащитени ключове и контакти Cedar Plus

Серията Cedar Plus е специално разработена за скрит или открит монтаж на места с висока степен на влажност и степен на защита IP44. Продуктите от гамата са налични в два цвята – бял и сив, а контактните излази могат да бъдат с прозрачен или непрозрачен капак в синьо или сиво.

Модулни устройства Easy 9

Серията модулна апаратура Easy 9 на Schneider Electric е предназначена за защита на ел. инсталацията у дома от пренапрежения и електрически претоварвания. Тя гарантира спокойствие, максимална надеждност и устойчивост. Отличава се с бърз и лесен монтаж. Гамата включва миниатюрни автоматични прекъсвачи, дефектнотокови защити, автоматични прекъсвачи с вградена дефектнотокова защита, защити от пренапрежение, захранващи гребени и разпределителни табла, както и катодни отводители.

Модулни разпределителни табла Easy 9

Със своя ергономичен дизайн и лекота при инсталацията, разпределителните табла Easy 9 за вграден и открит монтаж на модулна апаратура намират широко приложение в жилищния сектор. Снабдени са с плътна или прозрачна врата с отваряне на 180° и с предварително разпробити входове за кабели.

Модулна апаратура ниско напрежение Acti 9

Гамата Acti 9 е най-безопасната, най-опростената и ефективна система за електроразпределение на Scheinder Electric, приложима както в индустриални и търговски сгради, но и в жилищни. Продуктите от серията предлагат висока ефективност, сигурност и надеждност, дори при най-взискателните и неблагоприятни условия на средата. Acti 9 се характеризира с намалено време на проектиране и опростен монтаж. Гамата модулна апаратура включва дефектнотокови защити, автоматични прекъсвачи, защити от пренапрежение, разпределителни табла, катодни отводители и др.

>> В нашия сайт ТУК вижте стартовия пакет продукти, които можете да поръчате веднага

>> В секция "Библиотека" са достъпни ценовите листи към съответните продуктови групи

>> Свържете с Вашия търговец в ТЕКРА, за да получите повече информация за доставки, отстъпки, бъдещи наличности и всичко необходимо за Вашия бизнес

+ Всички Новини