С новия универсален четец AY-K35 на Rosslare контролът на достъпа е още по-смарт и още по-надежден

С AY-K35 компаниите могат да разработят собствена стратегия за идентификационни данни с различни потребителски профили и подобрена функционалност.

Водещият световен разработчик на системи за сигурност Rosslare Security Products представи на международния пазар своя най-нов продукт – мултифункционален смарт четец AY-K35, съобщиха за Инженер. bg  от водещата българска търговска компания Текра, официален представител на производителя у нас. Универсалното устройство се отличава с модерен и елегантен дизайн, удобно потребителско приложение и поддържа разнообразие от функции и опции за поддръжка. AY-K35 разполага с вграден   Bluetooth и работи със всички основни стандарти карти, включително 125 kHz, Mifare и NFC на Android. Водоустойчиво, със степен на защита IP68 и антимикробно покритие, решението може да се интегрира във всички системи за контрол на достъпа.

AY-K35 представлява универсален смарт четец на карти, поддържащ различни типове идентификационни данни като 125 kHz (ASK и FSK) и широк спектър от 13.56 MHz стандарти, включително CSN с Mifare Classic EV1 Sector Read, Bluetooth и NFC. Решението е разработено за комуникация с Android  и  iOS смартфони посредством безплатното приложение Rosslare BLE-ID. Благодарение на своята IP68 защита,   устройството е водо- и прахоустойчиво, а в допълнение разполага и със   защита срещу вандализъм IK09, както и с иновативно антимикробно покритие (99.8%), намаляващо риска от разпространението на зарази.

Високите степени на защита IP68 и IK09 превръщат смарт четеца в подходящо решение както за вътрешен, така и за външен монтаж. Чрез вградения Bluetooth и приложението Rosslare BLE-ID, всеки потребител може да отключва устройството със своя смартфон (Android или IPhone). AY-K35 работи на разстояние до 12  m , а в комбинация с контролер се превръща в удобно решение за отключване на гаражни врати.

Технически характеристики на смарт четец AY-K35:

  • Честота: 125 kHz/13.56 MHz Mifare;
  • Вграден Bluetooth;
  • Поддържане на NFC;
  • Специално антимикробно и антиковид покритие;
  • Избираем формат на Wiegand данни: 26, 32, 34, 35, 37, 40 и 48 bit;
  • Трицветна диодна и звукова сигнализация.

Гъвкавост и подобрена функционалност при контрол на достъпа

Със своята „ Multi-Smart   технология AY-K35 предлага гъвкавост и мащабируемост на всеки потребител, отговаряйки на изискванията за контрол на достъпа не само сега, но и в бъдеще. Снабден с OSDP защитен канал, смарт четецът прави миграцията към усъвършенствана защита на идентификационните данни лесна, без да се налага подмяна на вече съществуващи идентификационни данни. Компаниите, използващи AY-K35, могат да разработят собствена стратегия за идентификационни данни с различни потребителски профили и подобрена функционалност във всяка от точките за достъп в обекта си.

Устройството е оборудвано с универсален капацитивен бутон с LED подсветка, който с едно докосване може да се използва като звънец и ключ за осветление, да извършва функции на спешно повикване, REX  ( искане за напускане и др. Вградената в смарт четеца система за управление на Rosslare – AxTraxNG, използва политика за двойна верификация на данните при контрол на достъпа, което гарантира още по-високо ниво на сигурност.   AY-K35 е оптимално решение за жилищни сгради, болници, офиси, хотели, университети, банки, различни предприятия и мн.др.

Свързани продукти

Свързани публикации

xs
sm
md
lg
xl
xxl