Регулирайте температурата във всяка стая на дома Ви - от леглото или от другия край на света. С Netatmo!

Пътувате към работа, когато изведнъж се сещате, че не сте изключили лампите, а термостатичният вентил на радиатора в кухнята е поставен на макс. Или пък се прибирате от едноседмична почивка през зимата, но в апартамента ви е нетърпимо студено. За да не изпадате в подобни ситуации, извикайте на помощ иновативните разработки за свързан дом на френското дружество Netatmo, част от групата Legrand. Благодарение на своята дългогодишна експертиза, компанията предлага модерни и лесни за интегриране серия ключове, контакти и радиаторни термоглави, които можете да управлявате от комфорта на леглото си или дори, докато сте на път за Екватора, през своя смартфон. Чрез тези устройства, в комбинация с приложенията Netatmo Energy и Home + Control, вече всеки от нас е в състояние да трансформира съществуващите инсталации в дома си в единна Smart система, отговаряща на индивидуалните му потребности.

Започнете модернизацията на дома си със стартовия пакет Netatmo

Свързаните умни радиаторни термоглави с включено Gateway реле Netatmo сега предлагаме в стартов пакет, подходящ за подмяна на вече съществуващи вентили. Продуктите от серията са съвместими с близо 90% от радиаторите, предлагани на българския пазар. Термоглавите са разработени както за хоризонтален, така и за вертикален монтаж, и се отличават със своя изчистен минималистичен дизайн. Температурата бихте могли да задавате ръчно или дистанционно чрез приложенията Netatmo Energy и Home + Control. Ако пък ръцете ви са заети, то имате възможност да управлявате радиаторите си дори гласово. Как така ли? Ами със Siri, Alexa и Google Assistant!

Персонализиран комфорт във всяка отделна стая

Искате температурата в хола ви да е точно 22 °C, а в спалнята – 19 °C? С умните термовентили Netatmo задавате температурата на всеки радиатор с точност от ± 0.5°C в диапазона от 5 до 30°C. При това лесно и бързо! Решението предлага, също така, опция за създаване на график за отопление, базиран на вашето ежедневие, благодарение на който отоплявате, само когато и където имате нужда.

За още по-улеснено управление на отоплението, устройствата могат да работят с готови режими за различни ситуации, като например „Предпазване от замръзване“, „Отворен прозорец“, „Продължително отсъствие“ и „Нощен режим“, чрез които ще спестите и енергия.

Стартовият пакет Netatmo включва две умни термоглави и Gateway реле с необходимите адаптери и батерии. За персонализиране на визията на вентилите Ви предлагаме и четири цвята самозалепващи лепенки – оранжев, зелен, син и жълт. Устройствата имат двугодишна гаранция.

Да имаш свързан дом е лесно с Valena L ife/Allure with Netatmo

За изграждането на иновативен и достъпен свързан дом, комбинирайте решенията с термоглавите Netatmo и с възможностите на модерната серия ключове и контакти Valena Life/Allure with Netatmo. Така ще получите модулна Smart система с опции за надграждане, в зависимост от индивидуалните Ви потребности, чрез която ще управлявате отоплението, осветлението и контактите, където и да се намирате.

Решението Valena Life/Allure with Netatmo е подходящо за всеки дом и инсталация, съществуваща или нова, и може да бъде осъществено само в три лесни стъпки:

1. Създаване на свързана инсталация със стартов пакет с Gateway с контакт и безжичен сценариен master ключ „Излизам/Прибирам се“;

2. Избор на желаните от вас допълнителни модули за управление на осветление, отопление и ролетни щори;

3. Инсталиране на безплатното приложение Home + Control, с което управлявате свързаната инсталация.

Свързани продукти

Свързани публикации

xs
sm
md
lg
xl
xxl