Нов бранд ключове и контакти

Повече от 60 години Z.S.E OSPEL S.A. е един от водещите производители на ключове и контакти в Полша.

Компанията е получила признанието на индивидуални потребители и инсталатори, благодарение на високото качество на продуктите си, съвременните и дизайнерски решения, приложени към тенденциите в интериорното оформление.

OSPEL поставя специален акцент върху модерността, безопасността и естетиката, отговаряйки на очакванията и на най-взискателните европейски пазар и.

 

Серия Aria е комбинация от модерен дизайн, идеални пропорции и изчистени линии. Декоративните елементи за ключове и контакти се предлагат в широка гама цветови комбинации.

ДЕКОРАТИВНИ ЕЛЕМЕНТИ

Стил и елегантност

Малък детайл под формата на декоративен елемент – море от вдъхновение.  Деликатните цветни акценти допълват всеки интериор, персонализирайки ключовете и контактите според предпочитанията и в съответствие с интериорното оформление.

 

В допълнение, към декоративните елементи има злато и сребро. Такъв детайл е съвършен в съчетание с ключовете и контактите и в същото време придава елегантност на интериора.

 

 

Освободете творчеството си

Ако не можете да решите ключовете и контактите да са в един цвят, комбинирайте декоративните елементи и рамките с цвета на клавишите, използвайки потенциала на цялата серия.

Деликатният декоративен елемент, между рамката и клавиша, предлага много възможности да изразите себе си и да създадете гениални и необикновени комбинации.

Малко блясък, арт деко, изразителен акцент...

Вижте ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ОТ СЕРИЯТА

 

ФУНКЦИОНАЛНО ПРОСТРАНСТВО

Холът е центърът в живота на семейството – работите тук, почивате и прекарвате време всички заедно. Добре организираното пространство също изисква възможност за свързване на все повече и повече RTV оборудване или аудио система. Розетките, високоговорителите или тройните контакти ще ви помогнат да контролирате инсталациите. Контактът с USB зарядно устройство е новост.

Модерен интериор, с блясъка на метал, който придава уникален характер. Съвременните решения са препратка към бърз и динамичен начин на живот.

 

МОДЕРНА БАНЯ

Серия Aria, в удобни и практични конфигурации, може да бъде декорация във вашата баня. Устойчивите на напръскване контакти имат ниво на защита IP44, а използването на комплект за запечатване на всякакви ключове ви позволява да създавате комбинации, които са безопасни и адаптирани към нуждите на домакинството.

 

УЮТНА СПАЛНЯ

Продуктовата гама на Ospel отива значително по-далеч от розетките и контактите. В спалнята можете да изградите настроение, като контролирате интензивността на осветлението с димер, или като регулирате количеството дневна светлина с помощта на ключ за управление на щори.

 

ЛЕСНО И БЕЗОПАСНО СГЛОБЯВАНЕ

Сигурност и удобство

Рамките за серията Aria са универсални, за сглобяване на хоризонтални и вертикални модули.

Продуктите от серията Aria са предназначени за вграден монтаж в конзоли с диаметър 60 мм. Механизмите на Aria може да се монтират в многомодулни рамки хоризонтално или вертикално с помощта на конзолни кутии, с междуцентрово отстояние 71 мм.

Възможно е да се увеличи нивото на защита на ключовете от серия Aria. Благодарение на уплътняващия елемент, се получава по-висока степен на защита IP44, което им позволява да се използват в среда с висока влажност.

 

КОМПЛЕКТАЦИЯ

 

ДОМАШНО КИНО

Истинското кино със съраунд звук може да бъде създадено в собствения ви дом. Гледайте филми с качество не по-лошо, отколкото в киното. Свирете всички заедно на конзолата, слушайте музика като на концерт.Всичко това може да се постигне в собствения ви дом, в хола или в отделна мултимедийна зала.

Гнезда за високоговорители - предназначени за домашни високоговорители
Инсталации за антени - служат за предаване на сигнали от радио, телевизия и сателитни антени
HDMI гнезда - използвани за изпращане на цифрови, некомпресирани аудио и видео сигнали.

Свързани продукти

Свързани публикации

xs
sm
md
lg
xl
xxl