Новата Unica на Schneider вече е при нас

Новата Unica вече е налична в Текра. Попитайте своя търговец или се обадете на 0700 11010.

Всеки ден е необикновен

Добавете нещо изключително в ежедневието си с Unica.

Каквито и да са предпочитанията на вашите клиенти, новата гама ключове и контакти Unica предлага дизайн и функции, които съответстват на техния начин на живот.

Създадена в съответствие с най-новите тенденции в дизайна, с разнообразие от ексклузивни материали като метал, камък, стъкло и други, гамата Unica привлича вниманието и завладява сърцата.

Стил и функции, съобразени с вашите потребности


За Unica разнообразието от функции е толкова важно, колкото и стилът.


С удобен за работа дизайн и широк набор от функции, Unica внася повече комфорт и удобство в ежедневието.


За клиентите, които се интересуват от smart технологии, продуктите от гамата Unica разполагат с възможности за комуникация и могат да бъдат управлявани през KNX устройства за домашна автоматизация.

Unica Studio

Интериорът добива свой собствен почерк с характерните заоблени рамки.

Насладете се на вечен, универсален дизайн

Гамата Unica Studio ви предлага избор от рамки, които лесно се вписват в различни видове интериори, от минималистичен до традиционен. Изработени от висококачествена термопластмаса, те са здрави и с дълготрайно качество. Гамата Unica Studio се предлага в два варианта. Еднопластовите рамки са изцяло изпълнени в един цвят (бял, слонова кост, алуминий и антрацит). Другият вариант е двупластова рамка, изработена от един цветен или метален слой върху основа в бяло, слонова кост или антрацит (вижте Unica Studio Color и Unica Studio Metal).

Еднопластови рамки

Рамките в бяло и слонова кост са с полирана до блясък повърхност за красив гланцов завършек и са перфектен акцент в интериори с по-лека атмосфера и стени, боядисани в светли цветове. Рамките в цвят антрацит и алуминий са подходящи за по-тъмни интериори, в които се вписват като смел цветен детайл. Рамките в антрацит са с матирана повърхност, която създава приятно усещане на допир, докато тези в цвят алуминий внасят известен гланцов блясък.

Unica Studio Color

Освежете всяка стая с ярки и смели цветове.

С девет предлагани цвята – от меки и светли до ярки и смели – гамата Unica Studio Color разполага с нюанс, който ще допълни всеки стил и обзавеждане. Добавете към това модерни линии и гладка заоблена повърхност и получавате перфектния ключ за един изпълнен с енергия интериор. Двупластовите рамки на Unica Studio Color са с добавени метални частици в двата слоя боя, което придава дълбочина на цветовете и по-динамичен вид на продуктите.

Unica Studio Metal

Добавете модерен щрих в интериора на дома.

Гамата Unica Studio Metal предлага пет ултрамодерни покрития металик, които комбинират качество и здравина с елегантен дизайн. Рамките са изработени от метален слой с анодизирано покритие за създаване на ярка гладка повърхност. Допълнителната обработка за висока устойчивост дава възможност за дълготрайност на визията, като минимизира въздействието на външните условия и забавя стареенето на материала.

Unica Pure

Открийте подходящ акцент за елегантния изчистен интериор.

Изисканите материали като дърво, камък, стъкло, каучук, метал, предлагат набор от покрития, съответстващи на един първокласен интериор.


Рамката Unica Pure е разположена върху излята основа в бяло или антрацит, съответстваща на капака на механизма, и създава интригуващ и завладяващ цялостен дизайн.

ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ГАМА ПРОДУКТИ ТУК

+ Всички Новини