Кариери

Ние непрекъснато търсим посветени и мотивирани служители, които биха искали да работят заедно с нас за индивидуалното си развитие и успеха на компанията. Ние предлагаме отлична работна атмосфера и изключителни възможности за професионално и личностно развитие.

ОТВОРЕНИ ПОЗИЦИИ:

 1. Специалист технически съпорт

  1. Проучва и познава всички продукти и технологични новости в портфолиото на  компанията. Придобива дълбочината и обхват на познаване на продуктите до степен възможност за обучение на други хора, както и оказване на техническа помощ.
  2. Осъществява техническата поддръжка на клиентите на фирмата относно  продуктите и решенията в областта на системите за сигурност и комуникациите.
  3. Изпълнява консултантска услуга към клиенти с цел контрол на процесите по инсталиране, настройка, пуск и предаване на системи, изградени с продукти на фирмата. Това включва комуникация по телефон, електронна поща, среща с клиент или посещение на обект на клиента.
  4. Осъществява дейностите по приемане, анализ и разрешаване на технически казуси на клиенти. Това включва комуникация по телефон, електронна поща, среща с клиент или посещение на обект на клиента.
  5. Проучва и дава експертно мнение за продукти и решения. Своевременно информира Продуктовите мениджъри за идентифицирани проблеми с продукти и клиенти и инициира бърза реакция с цел минимизиране на възможните негативни последици за фирмата.
  6. Съдейства на служителите от отдел Продажби и Продуктовите мениджъри при подготовка и провеждане на демонстрации, обучения за и представяне на продукти.
  + Виж още
 2. Продуктов Мениджър

  3.Изисквания към кандидатите:

  - Висше инженерно образование в областта на електрониката, електрообзавеждане или подобно.

  - Добри комуникативни умения, способности за работа в екип, желание за развитие и способности за самообучение.

  - Добри компютърни умения – електронни таблици, ERP, умения за работа със системи за планиране и управление на ресурсите, текстообработка, Internet, e-mail.

  - Аналитичност, самостоятелност, самоорганизираност, чувствителност към сроковете, внимание към детайлите.

  - Способности за адаптация в динамична среда. Умения за идентифициране и разрешаване на конфликтни ситуации.

  - Позитивен, инициативен, резултатно ориентиран, интереси в областта на съвременните технологии.

  - Добро ниво на владеене на английски език - сериозно предимство.

  - Добри презентационни умения;

  - Шофьорска книжка

  + Виж още