„Ало, Alexa, гостите ни пред вратата ли са“, или как да постигнем висока сигурност с умният домофон Classe 300EOS with Netatmo

Има десетки фирми, които казват, че продават умни продукти за дома. Нищо не пречи да си купите от една компания умен контакт, от друга - smart домофон, а от трета - контролер, с който да управлявате щорите. Това обаче няма да превърне дома Ви в умен. Защото освен smart елементи са нужни и други „съставки“ – ноу-хау в областта, дългогодишен опит и дори мащабност. А ние от Текра ги владеем до съвършенство и можем да превърнем дома Ви в умен. И не само това. Създали сме за Вас истински умен дом, който Ви каним да посетите. Той се намира в нашия шоу-рум в столицата. Днес ще Ви разкажем за едно иновативно изделие от него – модерният, стилен и фин smart видеодомофон Classe 300EOS with Netatmo на Bticino.

Новият двупроводен видеопанел за вътрешна инсталация Classe 300EOS with Netatmo на BTicino е първият видеотерминал с вграден гласов асистент Alexa и Wi-Fi свързаност. С приложението Home + Security пък си осигурявате възможността за управление на устройства с марките Legrand и Netatmo, като по този начин, освен видеодомофонни обаждания ще създадете цялостна система за автоматизация и сигурност. Classe 300EOS with Netatmo е проектиран с елегантен и модерен дизайн, който придава на дома Ви съвременен стил.

3D модел на Classe 300EOS with Netatmo

Кликнете върху интерактивния 3D модел, за да разучите функционалностите на Classe 300EOS with Netatmo. За преглед през мобилно устройство препоръчваме да активирате режима на цял екран.

Модерна визия, внасяща стил и комфорт във всеки дом

Видеодомофонът Classe 300EOS with Netatmo притежава вертикален дизайн с тънък профил, който освен уют придава на дома модерен интериор. Многофункционален и практичен, иновативният домофон предоставя следните отличителни характеристики:

  • LED индикатори , които ще Ви информират за състоянието на Wi-Fi връзката, наличието на известия, както и за режима на мелодия
  • Известия за пропуснати обаждания, съобщения и системна информация
  • Зона за визуализация на предложения с направлявана конфигурация, системна информация, последно известие и полезни съвети
  • Видеодомофонни функции , чрез които можете да активирате камерата, да отговаряте на обаждане и да активирате електрическата брава на вратата
  • Любими действия , които позволяват активирането на две бързи действия
Модерна визия, внасяща стил и комфорт във всеки дом
Classe 300EOS with Netatmo предлага ексклузивен достъп до Alexa

Classe 300EOS with Netatmo предлага ексклузивен достъп до Alexa

Гласовият асистент Alexa превръща рутинните и досадни операции в удоволствие. Благодарение на него чрез гласова команда можете да контролирате всички налични функции , например:

  • Персонализирани графици
  • Възпроизвеждане на музика
  • Функции Smart Home
  • Настройване на аларма
  • Бележки и видеодомофонни функции

Без необходимост от ремонтни дейности

Интелигентният видеопанел е съвместим с двупроводна стандартна инсталация . В комплекта му е включена монтажна скоба за открит монтаж на стената.

Благодарение на Wi-Fi технологията , която е интегрирана във вътрешния панел, можете да забравите за сложните инсталации и конфигурации на Ethernet мрежите и да се възползвате от оптималните двупроводни решения.

Без необходимост от ремонтни дейности
Classe 300EOS with Netatmo се контролира от мобилното приложение Home + Security

Classe 300EOS with Netatmo се контролира от мобилното приложение Home + Security

Приложението разполага с лесен и интуитивен интерфейс , през който отговаряте на входящи обаждания и управлявате бравата на вратата. Вградената му програма разпознава присъствието на хора и движението в помещенията , като предоставя информация за настъпилите събития.

Home + Security дава възможност за управление на 20 жилища от един акаунт . За да свържете смартфона си и Classe 300EOS е достатъчно да свалите приложението от Apple Store, Google Play или директно да сканирате QR кода на устройството.

Конфигурацията никога не е била по-лесна и интуитивна

За настройка на устройството е достатъчно да конфигурирате само стандартните двупроводни системни параметри (SCS адреси на входен панел, вътрешен панел и др.). Това позволява интуитивно управление на всички настройки на Wi-Fi мрежата и приложението. При необходимост проверявате информацията върху дисплея на вътрешния панел, както и в менюто на приложението Home + Security.

Интелигентният видеодомофон е подходящ за всякакъв тип жилища – вила, еднофамилна или многофамилна къща, жилищни блокове и др. Той е най-лесният начин да гарантирате сигурност и комфорт във Вашия дом.

Лесна конфигурация

Източник на снимковия материал: btcino.com

Свързани продукти

Свързани публикации

xs
sm
md
lg
xl
xxl