Dahua&Tekra Back To The City

С диаманти в чашите шампанско и под звуците на арфа посрещнахме нашите гости на 30 септември в  Астория  Гранд Хотел, София. Съвместно с нашите партньори от Дахуа организирахме едно незабравимо преживяване за нашите най-верни клиенти. 

По време на събитието показахме възможностите на интерактивните дисплеи на Дахуа и DSS сървъра по забавен и нестандартен начин.

Имаше шоу с карикатури, загадки от местопрестъплението, много награди, подаръци и изненади. А една от дамите на партито спечели истински диамант от нашите партньори SSG.

За доброто ни настроение се погрижи страхотния Венсан, който не позволи усмивката да слезе от лицата ни. Освен това имаше впечатляващо светлинно шоу, забавни фокуси, музика и много танци.

Специалният гост на вечерта беше неповторимият Орлин Горанов, който ни сгря душите с вълшебния си  глас и любимите хитове.

Накрая завършихме с танци до малките часове, а нашите скъпи гости си тръгнаха с много подаръци и приповдигнато настроение.

1 / 26

Партньорството между ТЕКРА ЕООД и Дахуа България датира от 2018-та година. С това сътрудничество Текра обогатява продуктовата си концепция в системите за сигурност, предназначени за професионални клиенти, приложими в проекти от нисък до най-висок клас. Пълната гама висококачествени секюрити продукти, хардуер и софтуер, както и интелигентните решения на Dahua за управление на автомобилния трафик, контрола на достъп в сградите и софтуер за интеграция, се предлага в 5-те регионални офиса и шоурума на компанията.

Свързани продукти

Свързани публикации

xs
sm
md
lg
xl
xxl