Шоуто на Текра и Дахуа ще гостува на морската столица - 18 май от 10:00 ч.

Жилищните комплекси са модерни толкова, колкото са интегрирани системите в тях. ТЕКРА EOOД и Дахуа България представят уникално Solution Show – Reality demo с фокус върху решенията за сигурност в модерния жилищен комплекс от затворен тип.

Запазете своето място за събитието тук

След двете супер успешни събития в София и Пловдив, шоуто на Текра и Дахуа ще гостува във Варна.

На 18 май, от 10:00 до 12:00 часа, поканените проектанти, архитекти, строителни компании, инвеститори, системни интегратори и фасилити мениджмънт компании ще имат възможност да видят в реално време модел на интегрирани секюрити системи с тяхното управление и възможности за надграждане.

Сцената на зала Дарзалас в Rosslyn Dimyat Hotel Varna, ще се превърне в модерен жилищен комплекс ведно с технологичните иновации във видеонаблюдението с интелигентни функции, контрола на достъп, видеодомофония, интерком и периметровата охрана.

Администраторите на виртуалния жилищен комплекс ще оживят сценариите при достъпа на живущи, гости, куриери и доставчици, както и обслужващия комплекса екип.

ТЕКРА ЕООД активно разработва решения, основаващи се на най-новите световни технологични тенденции за обезпечаване на сигурност, комфорт и спокойствие на средата, в която живеем и работим.

Партньорството между ТЕКРА ЕООД и Дахуа България датира от 2018-та година. С това сътрудничество Текра обогатява продуктовата си концепция в системите за сигурност, предназначени за професионални клиенти, приложими в проекти от нисък до най-висок клас.

Пълната гама висококачествени секюрити продукти, хардуер и софтуер, както и интелигентните решения на Dahua за управление на автомобилния трафик, контрола на достъп в сградите и софтуер за интеграция, се предлага в 5-те регионални офиса и шоурума на компанията. Dahua Technology е технологичен лидер на решения в глобалната индустрия за видеонаблюдение с около 13 000 служители в целия свят. Решенията, продуктите и услугите на Dahua се използват в над 180 държави и региони. Компанията има 35 дъщерни дружества в световен мащаб, обхващащи Азия, Северна и Южна Америка, Европа, Близкия изток, Океания, Африка и т.н.

Свързани продукти

Свързани публикации

xs
sm
md
lg
xl
xxl