Dahua DeepHub Smart: интерактивен дисплей, който превръща всяка работна среща или учебен процес в завладяващо изживяване

Можете ли в днешния технологичен свят да си представите процесите на работа и учене без да ползвате модерни технически средства? Звучи почти абсурдно, нали? Организация на срещи, презентации, събрания, пътят на идеята до нейната реализация, усвояването на нови знания и умения – всичко това изисква надеждни, бързи и интуитивни технологии. Пазарът е пренаситен с решения, но дали всеки продукт ще отговори на Вашите очаквания?

Ние, от Текра, добре разбираме Вашите нужди. Ето защо сме щастливи да Ви представим един изцяло нов продукт за българския пазар – интерактивния дисплей Dahua DeepHub Smart, серия Lite.

Той е изключително подходящ избор както за работна, така и за учебна среда. Всеки наш клиент има възможност да се запознае отблизо с тяхното устройство и качества, като посети нашия офис на столичния бул. „Проф. Цветан Лазаров“ №35.

В следващите редове ще Ви споделим повече подробности за качествата на продукта.

Какви технологични възможности дава Dahua DeepHub Smart?

Интерактивният дисплей Dahua DeepHub Smart е създаден с дизайн „всичко в едно“. По този начин улеснява ежедневната работа и срещи. Отличава се с множество възможности – безжична проекция, писане на бяла дъска, видеоконференция и управление на файлове . Но не само това – завладяващата и ефективна работна среда подпомага продуктивното сътрудничество.

Устройството поддържа безжично прожектиране с едно докосване от лаптоп, таблет, мобилен телефон.

Интелигентният дисплей предлага плавно писане по екрана с по-малко от 10 ms закъснение с писалката от комплекта. При писане с пръсти се анализират до 20 точки на докосване, което позволява работа със специфични движения ( хващане, влачене по екрана).

Вградената 5MP камера и наличието на 2 микрофона правят комуникацията едно наистина реалистично визуално и аудио изживяване. Достатъчно е да го изпробвате само веднъж, за да оцените неговите предимства. За Ваше улеснение устройството е съвместимо и със софтуер за видеоконференции от трети страни.

Внимание към детайла ще откриете и в управлението на файлове. Ще „вдигнете“ нивото на комуникация с Вашите събеседници, споделяйки съдържанието на срещи чрез просто сканиране на QR код или като криптирате споделения файл за защита на личните данни.

Как можете да използвате интерактивния дисплей?

  • Режим „Изпълнителен офис“ – създава неповторимо потребителско изживяване, съпроводено с високо ниво на сигурност за защита на личните данни
  • Режим „Заседателна зала Huddle“ – практичните функции на устройството и лесното му управление са в съзвучие с изискванията на ежедневните срещи, като по този начин подобряват производителността
  • Режим „Голяма заседателна зала“ – предлага висококачествено аудио и видео представяне, което го прави подходящ за семинари, бизнес преговори и обучения
  • Режим „Отворена офис зона“ – насърчава споделянето на идеи и поощрява екипното сътрудничество чрез плавно писане и лесно анотиране
  • Режим „Изложбена зала“ – включва интерактивни методи за промоции, както и лесно взаимодействие с посетителите, което предполага и постигане на позитивен ефект по посока подобряване на корпоративния имидж

Какво е приложението на дисплея в работна среда?

Интелигентният интерактивен дисплей Dahua DeepHub Smart е оптимален избор за ползване в офис и работна среда за всяка уважаваща себе си компания, като дава възможност за по-задълбочено сътрудничество и по-висока ефективност между участниците в работния и комуникационния процес.

  • С дизайна „всичко в едно“ работата Ви в офиса ще е несравнимо по-лесна. Интегрираният интелигентен дисплей позволява безжично прожектиране, прожектиране с едно докосване от няколко устройства, както и оптимални параметри за видеоконференция. Функциите за управление на файлове позволяват споделяне на съдържанието на срещата чрез QR код.
  • Срещите протичат в дигитална работна среда, с която ще впечатлите Вашите събеседници и ще постигнете продуктивно сътрудничество. При това със супер ясна презентация – с 4K UHD сензорния екран и технологията Zero Air Gap всяко съдържание изглежда по-ясно и четливо.
  • Имате възможност и за свободно писане – плавното писане с по-малко от 10 ms закъснение ще е Ваш добър помощник, който ще насърчава споделянето на идеи и метода „мозъчна атака“.
  • С интерактивния дисплей ще имате визуална и аудио комуникация като в реалния живот – вградената 5MP камера и микрофон позволяват провеждането на видеоконференции с висока производителност.
  • Допълнително улеснение предоставя и софтуерът – предварително инсталиран Android 9.0 и опционална операционна система Windows предлагат различни инструменти за продуктивност
  • Всичко това е на оптимална цена и с 3-годишна гаранция – при тези показатели, със стандартната 3-годишна гаранция и конкурентните цени можете да бъдете спокойни, че ще си осигурите най-добрата възможна възвръщаемост на вложената инвестиция.

А какво е приложението на дисплея в учебния процес?

Нека сега да погледнем на всички гореизброени предимства на интелигентния интерактивен дисплей Dahua DeepHub Smart от образователна гледна точка – той е много подходящ за използване и в учебна среда за организиране и провеждане на образователния процес, като би могъл да осигури по-задълбочено участие и по-голямо вдъхновение за учениците.

Вярваме, че с този продукт можем да помогнем на всеки, избрал да се посвети на образованието. Ето и позитивите:

  • На първо място, дисплеят осигурява живо взаимодействие в класната стая – фактор, който ще бъде приет радушно от всеки преподавател, тъй като това е основа за разнообразни методи за включване на учениците в часовете и за вдъхновяване и нагласа към активно учене.
  • Устройството позволява лесно споделяне на съдържание – безжичното споделяне на екрана и 4K UHD сензорният дисплей представят различни учебни материали и по-разбираемо съдържание, с което намират приложение във всеки учебен час и по всеки учебен предмет. С дисплея ще работите лесно и интуитивно както Вие, така и Вашите ученици и студенти.
  • Имате възможност за свободно и плавно писане – технологията Zero Air Gap гарантира висока точност при докосването на дисплея и минимално закъснение на изображението с което ще имате усещане, подобно на писане като на хартия, а това е изключително важен елемент в днешно време, когато писането по традиционния начин е изправено пред предизвикателството на клавиатурата и особено на тъчскрийна.
Приложение на интерактивните дисплеи в учебния процес
  • Дисплеят осигурява съвместимост с разнообразен образователен софтуер – вградената операционна система Android 9.0 и опционалната операционна система Windows са съвместими с множество други инструменти за преподаване и обучение, с което имате пълна свобода да развиете Вашите уроци, идеи и проекти.
  • Не на последно място, получавате отлична 3-годишна гаранция за качество от Dahua за дългосрочна употреба, както и достъпни цени с внимание към образователните институции.

Допълнителна информация за интерактивния дисплей на Dahua можете да получите от видеото „Dahua DeepHub Demostration Video“.

Истинска представа за изживяването, което Dahua DeepHub осигурява, можете да придобиете само ако се докоснете до него на живо. И затова отправяме специална покана да посетите нашия офис в София, за да разгледате интелигентния екран на Dahua и да се запознаете отблизо с него. Само на място при нас ще можете да оцените по-добре неговите качества и технически възможности.

Заповядайте! Очакваме Ви!

Свързани продукти

Добави

5 076.00

5 076.00

лв. без ддс

5 076.00 лв. без ддс

Наличен
Добави

6 546.00

6 546.00

лв. без ддс

6 546.00 лв. без ддс

Наличен
Добави

8 722.00

8 722.00

лв. без ддс

8 722.00 лв. без ддс

Поръчка

Свързани публикации

xs
sm
md
lg
xl
xxl