Адаптивност, модулност и елегантност с Pop-Up кутиите за вграждане на Legrand

Често ни се налага да променяме разположението на електрическите уреди и комуникационните устройства, затова удобният достъп до контакти и розетки е от определящо значение. Когато тези контакти обаче не се използват, оптималното решение е те да бъдат скрити и надеждно защитени. Legrand разполага с отлично решение на проблема с изваждащите се подови кутии, наричани още Pop-Up кутии, които лесно могат да бъдат вградени във всеки тип подова настилка - бетон, замазка или двоен под.

Ергономичният и модерен дизайн на Pop-Up кутиите позволява дискретното им вписване в интериора и лесното им вграждане в под и мебели. Те осигуряват разнообразие от решения за бързо свързване на компютри, мобилни телефони, аудио и видео системи. Изработени от висококачествен метал, Pop-Up кутиите допълват естетически всяко модерно работно пространство с елегантния си дизайн.

Приложение в офис зони

Pop-Up кутиите са решение, което осигурява удобен достъп до захранването и интернет мрежата на работното място. Предлага се с три варианта на капака - пластмаса, неръждаема стомана или месинг, които се съчетават с подовото покритие и цялостния интериор на офисното пространство.

Приложение в автосалони и хипермаркети

Осигурената степен на защита IP66 на Pop-Up кутията гарантира висока товароносимост, стилен дизайн и лесно интегриране в пода.

Приложение в обществени сгради

Подовите кутии за пълно вграждане са оптимално решение за общите части на обществени и административни сгради с най-разнообразно предназначение. Достатъчно е те да разполагат с монтажна настилка, като са подходящи и за мокра поддръжка.

Приложение у дома

Pop-Up кутиите са модерно решение с елегантен дизайн, който незабележимо се слива с всеки под или кухненски плот. Богатата цветова гама позволява перфектно персонализирано съчетаване с интериора.

С елегантната си и фина форма, вградените в мебелите Pop-Up кутии са почти незабележими с видима част от едва 8 mm и дълбочина 75 mm.

Приложение на открито

Изводната кутия гарантира безопасност, дори при употреба на открито със степен на защита IP54 при свързан кабел към подовата кутия.

 

+ Всички Новини