Адаптивност, модулност и елегантност с Pop-Up кутиите за вграждане на Legrand

Често ни се налага да променяме разположението на електрическите уреди и комуникационните устройства, затова удобният достъп до контакти и розетки е от определящо значение. Когато тези контакти обаче не се използват, оптималното решение е те да бъдат скрити и надеждно защитени. Legrand разполага с отлично решение на проблема с изваждащите се подови кутии, наричани още Pop-Up кутии, които лесно могат да бъдат вградени във всеки тип подова настилка - бетон, замазка или двоен под.

Ергономичният и модерен дизайн на Pop-Up кутиите позволява дискретното им вписване в интериора и лесното им вграждане в под и мебели. Те осигуряват разнообразие от решения за бързо свързване на компютри, мобилни телефони, аудио и видео системи. Изработени от висококачествен метал, Pop-Up кутиите допълват естетически всяко модерно работно пространство с елегантния си дизайн.

Приложение в офис зони

Pop-Up кутиите са решение, което осигурява удобен достъп до захранването и интернет мрежата на работното място. Предлага се с три варианта на капака - пластмаса, неръждаема стомана или месинг, които се съчетават с подовото покритие и цялостния интериор на офисното пространство.

Приложение в автосалони и хипермаркети

Осигурената степен на защита IP66 на Pop-Up кутията гарантира висока товароносимост, стилен дизайн и лесно интегриране в пода.

Приложение в обществени сгради

Подовите кутии за пълно вграждане са оптимално решение за общите части на обществени и административни сгради с най-разнообразно предназначение. Достатъчно е те да разполагат с монтажна настилка, като са подходящи и за мокра поддръжка.

Приложение у дома

Pop-Up кутиите са модерно решение с елегантен дизайн, който незабележимо се слива с всеки под или кухненски плот. Богатата цветова гама позволява перфектно персонализирано съчетаване с интериора.

С елегантната си и фина форма, вградените в мебелите Pop-Up кутии са почти незабележими с видима част от едва 8 mm и дълбочина 75 mm.

Приложение на открито

Изводната кутия гарантира безопасност, дори при употреба на открито със степен на защита IP54 при свързан кабел към подовата кутия.

 

Свързани продукти

Свързани публикации

xs
sm
md
lg
xl
xxl