33% отстъпка за външни PIR детектори OPTEX до 3 юни

С повече от 40 години опит в производството на сензори, OPTEX разполага с пълна гама от сензори за всеки обект. Независимо дали търсите решение за жилищен или търговски обект, с датчиците на OPTEX ще защитите както екстериора, така и интериора му. Сензорите са проектирани и тествани за работа при всякакви метеорологични условия, за да осигурят спокойствието, от което имате нужда. Възползвайте се до 3 юни от 33% отстъпка за избрани модели датчици OPTEX, предлагани от Текра.

Разгледай видео представяне на продуктите от списъка долу, като кликнеш на съответния ред.

×
×
×
×
×
×
×

Кликни на съответния продукт върху изображението, за да гледаш видео.

33% отстъпка

Какво е защита на периметъра?

Периметърът на всеки обект е първият и основен критичен слой за сигурността и трябва да бъде защитен. Всяка кражба или саботаж започват от тази точка, което прави защитата ѝ изключително важна, но я прави и най-трудната част в проектирането на системата за сигурност.

Видове системи за охрана на периметъра:

  • Детектори с Фотоелектрически лъч( Инфрачервени бариери): Този тип система за сигурност работи на принципа на откриване на инфрачервен лъч. Системата се състои от предавател и приемник, монтирани един срещу друг на външната граница на обекта. Предавателят непрекъснато предава инфрачервения лъч, а приемникът в същото време го открива. Всеки път, когато има някакво смущение в пътя на инфрачервения лъч, сензорите го откриват като опит за проникване.
  • Пасивен инфрачервен детектор (PIR): пасивните инфрачервени детектори сканират енергията, освободена от обекти под формата на инфрачервени лъчи . Сензорите вградени в системата за сигурност, запомнят инфрачервеното изображение на околността и продължават да измерват нивата на енергия. Всеки път, когато има неразрешено влизане, сензорите откриват това поради промяна в енергийното ниво на околната среда. Тези промени в нивото на енергия изпращат предупредителни сигнали към системата и предупреждават съответните лица по сигурността.
  • Лазерни детектори за проникване: Тези видове системи за сигурност работят на принципа на откриване на проникване с помощта на лазер. Устройството е монтирано на място като камера за видеонаблюдение и е направено да се фокусира върху определена област. Устройството образува определен модел за покриване на стена или ограда и всеки път, когато някой влезе в зоната му за откриване, алармата се включва незабавно.
  • Оптични сензори - Оптичните сензори работят въз основа на принципа, че светлината от лазер или който и да е суперлуминесцентен източник се предава чрез оптично влакно, изпитва промени в параметрите си или в оптичните влакна, или в решетките на Браг с влакна и достига до детектор, който измерва тези промени.

Свържете се със своя търговец в Текра за още информация.

+ Всички Новини