3 в 1 – видеонаблюдение, защита и изкуствен интелект – с новаторското смарт решение TiOC на Dahua

Традиционните алармени системи често създават проблеми на своите потребители – включват редица устройства със сложна и скъпа инсталация, задействат твърде много фалшиви аларми, а черно-белите видеоизображения през нощта са остаряла и не достатъчно прецизна технология. С новата интелигентна технология от тип „три в едно“ на Dahua Technology можете да прескочите всички тези неудобства! Решението TiOC (three in one camera) интегрира денонощно пълноцветно наблюдение, активна защита срещу нарушители и функции с изкуствен интелект, които ви спестяват финансови разходи и гарантират безпроблемно управление на Вашата система. TiOC идентифицира с точност потенциалните рискове и ефективно Ви предупреждава в реално време при детекция на нередности.

Модерна интегрирана алармена система

Новата интелигентна система на Dahua Technology е разработена като напълно интегрирано решение с устройства, осигуряващи затворен цикъл на работа. Светлочувствителна камера, вградени микрофон и говорител, светлинна предупредителна аларма и AI функции се комбинират до съвършенство, за да предоставят на потребителите модерно средство за сигурност и безопасност.

С TiOC получавате още следните предимства:

Пълноцветна активна детекция 24/7

Вече можете да следите всеки детайл от своя периметър с пълноцветното денонощно видеонаблюдение на TiOC. Благодарение на изключително широката бленда на камерата – F1.0, заснетите изображения и кадри са с високо качество, дори в условия с много ниска осветеност.

Червено-сини предупредителни светлини и гласови аларми

Системата TiOC  работи със светлинно предупреждение срещу нарушители в комбинация със звукова аларма. Този метод е доказано ефективен, тъй като червената и синята светлина се асоциират с полицейските светлини, лесно са забележими, а също така са и видими, дори при дъжд и мъгла. Като допълнителна функционалност технологията разполага с възможност за импортиране на персонализирани гласови известия за разнообразие от сценарии.

Функции, базирани на изкуствен интелект

Интелигентната технологията за откриване на движения SMD (Smart Motion Detection) може да категоризира обектите от видеонаблюдението на хора и автомобили. Така AI функцията на Вашата система елиминира всички фалшиви аларми, задействани от промяна на осветеността, движението на листа, животни и други обекти. В допълнение, обхватът на засичане е увеличен с над 185%. Това превръща системата TiOC в изключително ефективно средство за безопасност. А в случай, че искате да разгледате историята на видеозаписите, разполагате с опция за бързо търсене на конкретни обекти като хора и превозни средства.

Управление с няколко клика

С TiOC получавате мигновено нотификации на смарт телефона си, когато системата задейства аларма. Чрез приложението можете да проверявате и видеозаписите навсякъде, по всяко време. Спирането на аларми никога не е било по-лесно – решението на Dahua разполага с функция за дезактивиране само с едно натискане. Възстановяването на събития също е възможно чрез  WEB/NVR.

 

Благодарение на всички тези функционалности, TiOC е сред най-модерните и ефективни решения за защита с широкообхватно приложение на пазара. То е приложимо от частни имоти като къщи, магазини, малки и големи бизнеси, до обществени места, училища и пътища със специално предназначение.

 

За повече информация относно моделите на устройствата от интегрираната система за видеонаблюдение и техните характеристики, се не колебайте да се свържете с нас!

+ Всички Новини